top of page

Amazon %20 İndirim Yapıyor

İnternet üzerinden Amazon sitesinde yapılan ilk alışveriş için kargo ücretsiz. Outlet ürünlerin yer aldığı kategoride ise %20 ve üzerinde indirim fırsatı. Özellikle Amazon Kitap kategorisinde 2 ve 3 liraya kaliteli, seçkin kitap bulmak mümkün.



1997 yılında kurulan Amazon, "1. Gün" prensibi ile her gün işine aynı heyecanla sarılan bir ekibin yarattığı marka. Bugün müşterilerin Amazon'dan ürün sipariş edebileceği 1.9 milyon küçük ve orta ölçekli işletmesi bulunuyor. Sadece ABD'de 400.000 kişiye iş olanağı tanıyor. 2039 yılına kadar müşterilerin paketlerini teslim eden 100.000 elektrikli minibüs, Amazon'un açık hedeflerinden biri. Amazon'un teslimat konusunun bu şekilde çözümlenmesine yönelik çalışmaların olması son derece doğal çünkü sadece 2021'ten bu yana 1 milyon tondan fazla teslimat yaptı.


Amazon'un bir diğer sırrı ise çalışan memnuniyeti çünkü Amazon çalışanları saatte en az 15 dolar kazanıyor. Bu ücret federal asgari ücretin tam iki katı. Çalışan memnuniyetini başaran Amazon'un bu denli hızlı ilerlemesi, güçlü teknolojiye olduğu kadar güçlü insan kaynağına da dayanıyor. Üstelik Amazon, göçmen hakları konusunda da son derece titiz davranıyor. İlerleyen zamanlarda göçmenlik ihtimali olan çalışanlarına ayrıca destek sunuyor.

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page