top of page

Amazon, Londra'da Yapay Zekalı Kuaför Açıyor

Amazon, Londra'da kuaför salonu açarken elbette işin içine bir de dijitalleşme harikası eklemeyi eksik etmiyor. Artırılmış Gerçeklik ve Yapay Zeka yeteneklerinden yararlanarak tüm hizmetleri önce dijitalde sunuyor, onay aldığı yeniliği uygulamaya alıyor.


Amazon, Londra'da Kuaför Açıyor


Çok daha önce mobilya sektörü ile artırılmış gerçeklik programlarının yeteneklerinden yararlanan iç mimarlar, evlere en uygun mobilyaları bilgisayarları başından bulabiliyor ve hangi köşeye en güzel koltuğun yakışacağını, en güzel renkli duvarlara boyacılarla konuşmadan önce bulabiliyordu.


Artırılmış gerçeklik ile birçok kadın ve erken, kendine yakışan saç modelini kuaförüne gösterip istediği modeli kendine uygulayabiliyordu.


Ancak Amazon, bütünüyle tüm hizmetlerin yapay zeka ve artırılmış gerçeklik yetenekleri ile müşterilere sunulabileceği bir kuaför salonu açarak yepyeni bir hizmet türünü başlatmış oldu.


Böylelikle saatlerce model beğenmek, saç rengi beğenmek ve beğendikten sonra yakışmadığını görüp bir o kadar daha para ve zaman kaybetmemek adına evine mutsuz bir şekilde dönen müşteri profili tarihe karışmış oluyor.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page