top of page

Anadolu Sigorta ile BiTaksi'de 30 TL indirim kazanın!

İş Bankası kurumlarından olan Anadolu Sigorta, 20 Eylül – 20 Ekim 2021 tarihleri arasında bireysel müşterileri adına düzenlenecek Telefonum Güvende Sigortası sahiplerine BiTaksi'den 30 TL indirim kodu hediye veriyor!


Anadolu Sigorta Telefonum Güvende Sigortası
Anadolu Sigorta Telefonum Güvende Sigortası

Telefonum Güvende Sigortası yaptırmış ve iptal edilmemiş olan poliçelerde geçerli olan indirim kodu, Anadolu Sigorta'da kayıtlı olan müşterilerin cep telefonlarına 1 - 5 Kasım 2021 tarihleri arasında SMS olarak iletilecek.


Elbette KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) kapsamında Anadolu Sigorta müşterilerinin BiTaksi indirim kodu SMS bilgisini alabilmesi için "Pazarlama ve İletişim İzni" vermiş olması gerekiyor.


31.12.2021 tarihine kadar geçerli olacak olan BiTaksi indirim kodları cep telefonlarının ekran kırılmasına karşı güvence altına alan Telefonum Güvende sigortasını yaptırmaları yeterli.


Anadolu Sigorta Telefonum Güvende Sigortası, cep telefonu

Cep telefonlarında ekran kırılmasına karşı yapılan sigorta nedir?


Anadolu Sigorta tarafından Telefonum Güvende adlı sigorta ile cep telefonlarının ekran kırılması teminatı ile cihazın ekranının kırılması sonucunda, ekranda ve ekrana entegre parçalarda doğrudan meydana gelecek hasarlar karşısında parçaların onarımı ya da değişimini poliçe süresince iki kere karşılayan sigorta ürünüdür.


Telefonum Güvende Sigortası ile telefonunuzun ekranı kırılırsa poliçe süresince iki defaya kadar yetkili servislerde orijinal parçalarla onarılmasını sağlandıktan sonra onarılan telefonunuz, Anadolu Sigorta tarafından adresinize teslim ediliyor.



Cep telefonlarında ekran kırılmasına karşı yapılan sigorta nereden alınır?

Anadolu Sigortanın satış ve dağıtım kanallarından, Sigortam Cepte mobil uygulaması üzerinden cep telefonunuzun ekran kırılmalarına karşı sigortalayan Telefonum Güvende ürününü satın alabilirsiniz. Sigortam Cepte uygulamasından telefon için test ve kriterleri başarı ile tamamladığınızda 12 taksit ödeme avantajı ile cep telefonlarınız Telefonum Güvende sigortanızın poliçe süresi boyunca güvence altında oluyor.


Anadolu Sigorta Telefonum Güvende Sigortası
Anadolu Sigorta Telefonum Güvende Sigortası

İstanbul içerisinde, telefonunuzun ekranı kırılması durumunda 0850 724 0850 numaralı Anadolu Sigorta Müşteri İletişim Merkezini arayarak hasar bildiriminde bulunduğunuzda, dilediğiniz zaman istenilen adresten ekranı kırılan telefonunuzu kurye ile teslim alınıyor ve ekranı onarıldıktan sonra da kurye ile adresinize teslim ediliyor.


İstanbul dışında ise anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla ücretsiz olarak ekranı kırılan telefonunuzu gönderebilir, onarıldıktan sonra kargo ile teslim alabilirsiniz.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page