top of page

AvivaSA Hayat Sigortası ürünlerini inceledik

2007 yılında kurulan AvivaSA Emeklilik ve Hayat, İngiliz sigorta şirketi Aviva Plc.'nin eşit ortaklık ilkesiyle Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yılı aşan ortaklığa sahip bir firma.


Sektörde pazarın 18,6'sına sahip olan şirket, En Büyük Portföy Değerli Emeklilik Fonu Kurucusu ödülünün sahibi.


İnsanları belirsizlik korkusundan kurtarmak hedefiyle faaliyetlerini yürüten AvivaSA Hayat Sigortası ürünlerini sizler için inceledik. Önce ürün başlıkları:


1 - İyi ihtimallerin sigortası

2 - Sürekli eğitim sigortası

3 - Size özel hayat sigortası

4 - VIP hayat sigortası

5 - Gelecek elinizde paketi

6 - Kolay hayat sigortası

7 - Uzun süreli hayat sigortası

8 - KOBİ hayat sigortası

9 - Kredim güvende sigortası


“Dönem itibarıyla tüm hayat sigortaları arasında bugünlerde Kredi Hayat Sigortası öne çıkıyor.”

Kredi kullanımının bugünlerde çok yoğun olması sebebiyle elbette kredi hayat sigortası en çok göze çarpan hayat sigortası. Dolayısıyla önce bu üründen başlamak isteriz.


AvivaSA Kredi Hayat Sigortası "Kredim Güvende"


Kredi hayat sigortalarının mantığı genel itibarıyla şöyle: Bankadan kredi alırsınız ve yaşamsal teminat satın alırsınız. Böylelikle kerdinizin devam ettiği süre boyunca yaşamsal risk söz konusu olduğunda sigorta şirketiniz sizin kalan borcunuzu öder ve yaşam teminat anlaşmanıza göre sorumlu olduğunuz varislerinize teminat ödemenizi yapar.


Tüm kredi hayat sigortaları bu zemin üzerinde tasarlanmıştır. AvivaSA bu üründe fark yaratan nitelik olması açısından "Bi'dolu Avantaj" asistans hizmetlerini ürüne eklemiş. Fiyat avantajı var ise resmi web sitesinde belirtilmemiş. Ürün detayı için AvivaSA Müşteri Hizmetleri ile iletişim kurmanız isteniyor.


Genel olarak 18 - 70 yaş aralığındaki tüm Akbank müşterileri, ihtiyaç veya konut kredilerinde bu sigorta ürününden yararlanabiliyor.


Vefat, maluliyet e dönüşümlü işsizlik bu ürünün teminatları.


Her hayat sigortasında olduğu gibi bu üründe de Vergi Avantajından yararlanabilirsiniz.



İyi İhtimallerin Sigortası


Bir diğer öne çıkan AvivaSA ürünü ise "İyi İhtimaller"


Prim iadeli hayat sigortası esasına dayalı olan bu ürün, sigorta boyunca teminat altına aldığınız riskler gerçekleşmez ise ödediğiniz tüm primlerin iadesini temel alan bir sigorta türüdür.


18 - 58 yaş arasında bulunan herkesin en az 12 yıl en çok 20 yıl olmak kaydıyla satın alabileceği bu ürün, dolar endeksli olması açısından güzel bir ürün. Dolara endeksli yatırdığınız primlerinizi en az 12 yılı seçmiş iseniz riskiniz gerçekleşmediği halde yine dolar endeksli olarak geri alabiliyorsunuz.


Çocuk Paketi gibi ek faydası olan bu ürün, bu yönüyle emsallerinden ayrışıyor. Çocuk danışmanlığı, pedagog, psikolog danışmanlığı, eğitim koçluğu, kariyer koçluğu, indirimli sosyal aktiviteler, yurt dışı eğitim, indirimli etüd merkezleri, dil kursları, kırtasiye, yayınevi, yaz - kış kampanyaları Çocuk Paketi ile satın alabileceğiniz ücretsiz faydalar.


10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page