top of page

BES En Çok Kazandıran Fonlar

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), BES Fon getirileri üzerinden birikime değer katan bir yapıya sahiptir ve fon performansları Emeklilik Gözetim Merkezi (EGM) tarafından kontrol edilmektedir. 2020 En İyi BES Fon Getirilerini bu makalede bulabilirsiniz.


BES En Çok Kazandıran Fonlar


Emeklilik Gözetim Merkezinin resmi web sitesinde düzenli olarak fon getirileri sıralaması yayınlanır. En iyi BES fon getirisi olan markalara ve fon adların, performanslarına bakıp incelemek mümkün.


Kategorilerine göre öne çıkan ve 2020 yılının tamamlanmış, performansı yıl boyunca tescil olmuş BES Fonları listesinde ilk 3'ler şu şekilde:




BES Altın Fonu Kıyas Grubu

58,54 brüt getiri ile BNA - BNP PARIBAS CARDIF EMEKLİLİK A.Ş. ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.,

57,89 brüt getiri ile NHA - NN HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM FONU,TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.,

57,69 brüt getiri ile AZN - ALLIANZ HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM



BES Değişken - Agresif Kıyas Grubu Fonları


51,22 brüt getiri ile CHG - CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS AGRESİF DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

35,55 brüt getiri ile AJR - AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. OKS AGRESİF DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, İŞ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

35,51 brüt getiri ile AHL - ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. AGRESİF DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, İŞ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.


BES Değişken - Atak / Dinamik / Büyüme" Kıyas Grubu Fonları


42,79 brüt getiri ile EIE - FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ATAK DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, FİBA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.


41,04 brüt getiri ile CHO - CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS ATAK DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

37,86 brüt getiri ile AEZ - ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. ATA FİNANS DİNAMİK DEĞİŞKEN GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU, ATA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.





BES Değişken - Dengeli Kıyas Grubu Fonları


48,86 brüt getiri ile BEE - FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. DENGELİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, FİBA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.


31,30 brüt getiri ile CHA - CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS DENGELİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

24,98 brüt getiri ile FIG - FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS DENGELİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU, OSMANLI PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.




BES Para Piyasası Kıyas Grubu Fonları


11,53 brüt getiri ile AVL - AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İKİNCİ PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU, AK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.


11,47 brüt getiri ile HEP - AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU, AK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

11,41 brüt getiri ile AE1 - AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BİRİNCİ PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU, AK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.



105 görüntüleme0 yorum
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page