top of page

Bill Gates: Hayat, Baharda Normalleşebilir

Küresel Salgın öncesinde yapmış olduğu açıklamalar sebebiyle bu salgında parmağı olduğu düşüncesi günden güne yayılan Bill Gates, en azından ABD'de hayatın bahar aylarında normale dönebileceği ön görüsünde bulundu.



Salgın ile mücadelede önemli bağışlar yapan Bill Gates, halkın karşısında henüz kendini aklayamadı. Buna yönelik açıklamaları da zamanında yapan Gates, salgının gidişatına yönelik ön görülerde bulunmaya devam ediyor.


NBC tV'ye konuşan Microsoft'un kurucusu, salgına bir son vermede en etkili şeyin kurallara uymak olduğunu belirtti. Sosyalleşmeyi azaltmak, maske takmak Gates'e göre bu kuralların başında geliyor. Sadece maske takılması halinde 50 bin kişinin doğrudan salgına karşı kendini kurtarabileceğini iddia etti.

“Pfizer CEO'su Albert Bourla, İngiltere'nin aldığı bu kararı "Tarihi bir an" olarak nitelendirdi. ”

Diğer yandan İngiltere, BioNTech / Pfizer aşısının yaygın kullanımına onay veren ilk ülke oldu. İngiltere hükümetinden yapılan açıklamaya göre meclis, 2 Aralık günü yapılan oturumda aşı kullanımını onaylama önerisini kabul etti. Aynı açıklamaya göre bir sonraki haftadan itibaren ülke genelinde aşı, satışa sunulacak.


14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page