top of page

Buluşma Karma Sergisi

Küratörlüğünü Ressam Mustafa Albayrak'ın üstlendiği "Buluşma Karma Sergisi" 3-25 Kasım 2023 tarihlerinde İzmir Eskiiz Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşacak.


Mustafa Albayrak, resim, ressam, taksim, yağlıboya
Mustafa Albayrak, "Zamanın Ritmi"

Küratörlüğünü üstlenen Ressam Mustafa Albayrak, Eskiiz Sanat Galerisi ve Greyart işbirliği ile gerçekleşecek olan “BULUŞMA” isimli sergisini, Türk çağdaş resim ve heykel sanatının önde gelen on üç sanatçısının eserleri ile İzmirli sanat severlerle buluşturmayı amaç ediniyor.



Hakan Esmer, ressam, resim, lotus, yağlıboya
Hakan Esmer, "Lotus"

İzmir’e kültür sanat açısından katkı sağlayan galerilerin başında gelen Eskiiz Sanat

Galerisi, 2020 yılında Sanatçı Serdar Yörük tarafından kurulmuştur. Galeri İzmir’in kalbi sayılan Konak Mahallesi tarihi Kemeraltı Çarşısı girişinde yer almaktadır. Genç bir galeri olmasına rağmen klasik galericilik anlayışının ötesinde çok çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve önemli sergilere imza atmaktadır. Bu vizyonla Türk resim ve heykel sanatından seçkin bir sergi talebi ile İzmirli sanatseverleri buluşturmak istemektedir.



Bedri Baykam,  ressam, resim, yağlıboya
Bedri Baykam, "Eternity"

Organizasyon sorumluluğunu üstlenen Greyart ise 1997 yılında Erzurum’da Mustafa Albayrak tarafından kurulmuş, 2004 yılından beri İstanbul’da faaliyetlerine başlamıştır. 1997 yılından bugüne çok sayıda sanatsal etkinliğe imza atmıştır. Bugüne kadar yaptığı çalışmalarda daha çok genç sanatçıların görünür olabilmesine imkân tanımış ve onların usta sanatçılarla aynı ortamları paylaşabilmesi için birçok sergi ve etkinlik gerçekleştirmiştir.



Şükrü Karakuş, ressam, resim, sergi,
Şükrü Karakuş, "Modern Mitler"

Greyart bu sergisinde öncekilerden farklı olarak galeri imkânları dâhilinde ve yakın çevresinden Türk resim ve heykel sanatından mini bir seçkiyle İzmirli sanatseverlerle buluşmayı hedefliyor.



Mahir Güven, resim, ressam, atölye
Mahir Güven, "Atölyede İnsan Manzaraları"

Buluşma Karma Sergisi Sanatçıları


Ahmet Özel,

Bedri Baykam,

Fevzi Karakoç,

Gafur Uzuner,

Hakan Esmer,

Mahir Güven,

Malik Bulut,

Maria Kılıçlıoğlu Baraz,

Mustafa Albayrak,

Orhan Umut,

Sema Çulam,

Şükrü Karakuş

Yalçın Gökçebağ




31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page