top of page

Cem Karaca Filminin Çekimleri Başladı

Cem Karaca’nın hayatını sinemaya taşımaya hazırlanan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin çekimleri, doğup büyüdüğü Bakırköy'de başladı. Yüksel Aksu’nun yönettiği filmde Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırıyor.



tua, tuva, tuvart haber, cem karaca
Cem Karaca

Yılın merakla beklenen filmlerinden “Cem Karaca’nın Gözyaşları” ekibi sete çıktı. Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin çekimleri, sanatçının doğup büyüdüğü İstanbul Bakırköy’de başladı. Setin ilk gününde semt halkının oyunculara ilgisi büyüktü.


Danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ve yakın çevresinin yaptığı projenin senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğunda ise Yüksel Aksu oturuyor.


Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı filmde deneyimli oyuncu Fikret Kuşkan baba Mehmet Karaca, sinema ve televizyon dünyasının yıldız isimlerinden Yasemin Yalçın ise anne Toto Karaca rolünde yer alıyor. Projede ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi oyuncular da rol alıyor.



tua, tuva, tuvart haber, Cem Karaca, İsmail Hacıoğlu
Cem Karaca, İsmail Hacıoğlu


Cem Karaca'yı canlandırmaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu imaj tazeledi


Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde başrol oynamaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu, imaj tazeledi.


Film için uzun süredir şans dersi alan ve bıyıklarını uzatan Hacıoğlu, son halini takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun yeni imajı takipçileri tarafından da beğeni topladı.



"CEM KARACA BENİM KAHRAMANIM"


Rolüyle ilgili konuşan İsmail Hacıoğlu “Cem Karaca benim için çok şey ifade ediyor. Yıllardır hayatımın her alanında yanımda gibi… Çocukluğum, ergenliğim, ilk aşkım… Şarkılarıyla tüm duygularıma eşlik eden muazzam bir ses” diyen İsmail Hacıoğlu; “Aynı mahallede doğdum Cem Baba’yla… Her an kendisi veya sesi karşıma çıkacaktı sanki büyüdüğüm sokaklarda… Çok erken yaşta dinlemeye başladım Cem Baba’yı… O yüzden çocukluğum, ergenliğim, ilk aşkım, bütün hayatım… Benim için çok şey ifade ediyor. Cem Karaca benim kahramanım” dedi.



tua, tuva, tuvart haber, Cem Karaca, İsmail Hacıoğlu
Cem Karaca, İsmail Hacıoğlu


"PROJE GELDİĞİNDE ÇOK HEYECANLANDIM"


Karaca’yı beyazperdede canlandırmak için teklif geldiğinde heyecanlandığını belirten ünlü isim, “Proje geldiğinde çok heyecanlandım, hala da heyecanlıyım. Vizyona girinceye kadar da heyecanım bitmeyecek galiba. Çok güzel ve zor bir süreç beni bekliyor” dedi.


Kaynak : NTV





3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page