top of page

Engin Aksoy, Vodafone Türkiye ile Sosyal Duyarlı İşlere İmza Atmaya Devam Ediyor

Değişen ve dönüşen iş dünyasında "Her Şeyi Bilen Lider" anlayışı, yerini "Dinleyen Lider" anlayışına bırakıyor, diyen Engin Aksoy; bu anlayışta örnek tavırlar sergiliyor ve bir yandan da yüksek seviyede sosyal duyarlılık içeren çalışmalara sıkça imza atıyor.



Engin Aksoy, CEO - Vodafone Türkiye
Engin Aksoy, CEO - Vodafone Türkiye

Engin Aksoy, Vodafone Türkiye ile imza attığı son çalışma hakkında sosyal medya sayfasında şu açıklamalarda bulundu.


Yıllardır başta Güney Amerika ve Afrika’da olmak üzere binlerce genç için yoksulluktan çıkış yolu sunan futbol, sayısı hiç de azımsanamayacak bir nüfus için sosyal ve ekonomik eşitsizlikleri aşmada önemli bir araç oldu. Benzer şekilde, cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek ve kadınların önyargıları aşarak her alanda güçlü bir şekilde var olabileceğini göstermek için de eşsiz bir fırsat sunuyor.


Bu kapsamda bugün, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı için kurulduğu günden bu yana devam eden göğüs sponsorluğumuzu ve geçen yıl başlayan isim sponsorluğumuzu bir yıl daha uzatıyoruz.


Dahası, kız çocuklarının futbol eğitimine destek olacak yepyeni bir projeyi de başlatıyoruz. Tüm kadınlara ve futbola ilgi duyan kız çocuklarına ilham kaynağı olan Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı’nı ve genel olarak kadın futbolunu daha sürdürülebilir bir yapı ile desteklemeye devam edeceğiz.


Simon Kuper’in 1994 basımı harika kitabının başarıyla Türkçeleştirilen ismi “Futbol Asla Sadece Futbol Değildir” idi. Kadınların güçlendirilmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarımız kapsamında da futbol, “sadece futbol değil”, kadınların erkeklere biçilen tüm rolleri layıkıyla üstlenebileceğini ve tüm kalıpları kırabileceğini gösteren daha büyük bir sembol.


44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page