top of page

Ersin Tatar'dan takdir toplayan atama

Güncelleme tarihi: 19 May 2021

K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, İletişim Koordinatörü olarak televizyonlardan her gün haberlerle Kıbrıs'a günaydın diyen Serhat İncirli'yi atadı. Partizanlık yapmak yerine profesyonellik ataması olarak değerlendirilen bu görev, halk tarafından ve aydın kesim tarafından takdir edildi.



Pijamalarım adlı köşesinde bugün atanmasını yazan İncirli, Tatar'ın kendisini ataması üzerine göreviyle ilgili olarak şunları söyledi:


“Benim ne düşündüğümle alakalı değil. Evet, sevgi ve saygı içermektedir. Ama görevim tamamen profesyonel kapasiteyle çalışmakatır.”

Atanması ile ilgili eleştirilere işaret eden İncirli "Kimseye bir zararım olmadı. Bundan sonra da olmayacak." diye cevap verdi.


Ersin Tatar'ın partizanlık kokan atama yerine tarafsızlık adımı olarak nitelendiren ataması genel olarak takdir topladı. Yine de eleştirenler olduğu için bazı köşe yazarları "Konuyu uzatmanın boş olduğunu" yazdı.


Yaklaşık otuz yıldır gazetecilik ve televizyon programcılığı yapan Serhat İncirli, İngiltere'de de gazetecilik mesleğine bir süre devam etti.


Kıbrıs TV'de "Serhat İncirli ile GÜnaydın Kıbrıs" programını 2017 yılından beri Kanal T'de sürdürüyor.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page