top of page

Generated Media ve Yapay Zeka ile Modellik Bitebilir

Birbirinden çeşitli ve farklı yetenekler sunan uygulamalar Artırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka gibi yazılımlardan güç alarak yoluna hızla devam ediyor. Mevcut yüze farklı nitelikler katan uygulamalardan sonra şimdi de bütünüyle yepyeni bir insan yaratmak mümkün!


Yapay Zeka ile Mankenlik Bitebilir

Şuraya bir burun, şuraya bir dudak, kirpikler böyle olsun, dudaklar şöyle olsun, kıyafet şu olsun, çantası da bu olsun!


Yeni nesil çocukların "Barbie Giydirme Oyunları" ile yakından tanıdık oldukları bu uygulamalar artık yetişkinler için de hizmet sunuyor. Ancak işler bütünüyle değişti.


Çünkü şimdiye kadar animasyon ve oyun uygulamalarında, verilen bir model üzerinde yapılıyordu. Şimdi ise modeli bütünüyle siz yaratıyorsunuz!


Generated Media ve Yapay Zeka ile Modellik Bitebilir


2D ve 3D animasyon yazılım şirketi olan Reallusion ile ortaklık yaparak Generated Media tarafından üretilen uygulamanın masaüstü versiyonu ile modelinizi şimdi yaratmaya başlayabilirsiniz.


Eğer bir reklam ajansı veya buna benzer bir şekilde model çekimlerine, fotoğraflarına ihtiyaç duyan bir firma iseniz bu program ile sayısız model üretme imkânına sahipsiniz. Örneğin kozmetik ürünleri üreten veya satan bir firma iseniz, Generated Media ile modelinizi oluşturabilir artırılmış gerçeklik ile tüm ürünlerinizi modellerinize uygulayabilirsiniz. Ya da kıyafet ürünleri satıyorsanız, artık dilediğiniz modelleri üretip katalog çekimleri gibi bir zaman harcamadan pazarlamaya başlayabilirsiniz.


Ve işte size işlerin nasıl olduğunu anlatan birkaç fotoğraf. Unutmayın, burada gördüğünüz yüzlerin hiçbiri gerçek bir insana ait değil!




Makine öğrenimi için veri kümeleri, oyun endüstrisi, 3D görselleştirme, avatarlar, anonim modeller, akademik araştırmalar, sanat eserleri, web siteleri, e-ticaret siteleri, askeriye, emniyet güçleri, reklam ajansları, katalog çekimleri ile modele ihtiyaç duyan tüm firmalar bu modellerden yararlanmaya başladı bile.


İşin sonraki aşamasında bu modellerin konuşmaya başlaması.

Sonraki aşamada ise sizin yerine oluşturduğunuz kopya modelinizin sizin yerine video görüşmelerine katılması.


Bu durumda kendi kopyanızı kendiniz eğitebilir konumda olmalısınız. O da bir gün olur, neden olmasın?


10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page