top of page

Getir ile Ramazan Boyu Kampanya Bolluğu

Güncelleme tarihi: 4 May 2021

Türkiye'de "mobil perakendecilik" anlamında kapıya kadar hizmet anlayışı ile çığır açan Getir, hizmet ağını her geçen gün büyütürken katılımcılarını Ramazan boyunca bol kampanya ile mutlulukla buluşturuyor.


Getir ile Ramazan Boyu Kampanya


2015 yılında İstanbul, Türkiye'de kurulan Getir, dünyanın en hızlı isteğe bağlı mobil perakendecisi olarak hizmet verem Getir'in temel amacı, katılımcılarına nihai rahatlığı sağlayarak herkesin hayatını kolaylaştırmak.


Her gün ve her an; sütten bebek bezine, dondurmadan deterjana kadar binlerce ürün teslim eden Getir.com her şeyin yanında, bu gezegendeki her insanın ihtiyaç duyduğu en temel şeyi sunuyor aslında: Zaman.


Getir aslında %70 teknoloji, %20 perakende ve %10 lojistik alanı olan bir şirket. Mükemmel bir teknoloji inşa ederek çok hızlı teslimat gerçekleştirebiliyor. Verimli pazarlama yapabiliyor ve karmaşık bir tedarik zinciri sistemini idare edebiliyor.


Getir avantajlarından yararlanmak ve dakikalar içinde siparişlerinize eşsiz kampanyalar eşliğinde kavuşmak için uygulamayı telefonunuza indirmeli ve hemen bir üyelik başlatmalısınız.


Çok kısa süren üyelik için telefon numarası, adres bilgilerinin doğruluğu en önemli kriter.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page