top of page

Google ile sitenizi inceleyin, geliştirin

Google, sayısız ürün ile web site sahiplerine ücretsiz hizmet veriyor. Bu ürünler arasında en çok göz dolduran hizmetler arasında Google Trends, Google Alerts bulunuyor.


Google
Google, Fotoğraf : Unsplash / Kai Wenzel

Peki, Google ürünlerinin hangisi ne işe yarar?


Google Trends ile Google aramalardan faydalanarak müşterilerinizin en çok aradığı konuları öğrenebilirsiniz.


Google Alerts ile internette işletmeniz, rakipleriniz, markanız ya da kendi belirlediğiniz sözcüklerden bahsedilince e-posta almayı sağlayabilirsiniz. Müşteri, rakip ya da potansiyel müşterilerinizin nelerden bahsettiğini böylece takip edebilir ve tekniklerinizi, hizmet ve ürünlerinizi güncelleyip geliştirebilirsiniz.


Google Grow My Store ile işletmenizi güçlendirmenize yardımcı olacak ayrıntılı analizler ve önerilerle birlikte perakende web sitenizin müşteri deneyimi raporunu edinebilirsiniz.


Google Test My Site ile web sitenizin hızını öğrenebilir, sitenizde mevcut iyi ve aksak yönler nelerdir sorusuna cevap bulabilirsiniz. Sitenizi nasıl hızlandırabileceğinize dair detaylı inceleme ve önerileri hemen görebilir ve yazılımsal hatalarınızı derhal görebilirsiniz. Sitenizi iyileştirmek için ip uçları alabilir ve web sitenizin mobil cihazlar için optimize olmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.


Google Ads ile Google arama ve haritalarda işletmenize benzer firmaları arayan müşterilerin karşısına reklam yoluyla çıkabilirsiniz. Sadece web sitenize yönlendirilen tıklamalar veya işletmenize yapılan telefon aramaları için ödeme yaparak bütçenizi doğru yönetebilirsiniz.


Google Market Finder ile dünyanın her yerindeki müşterilere satış yapmaya başlayabilirsiniz. Pazarlama analizlerinin yanı sıra pazarlama ve operasyonla ilgili içeriklerden yararlanarak yeni kitlelere ulaşabilirsiniz.




4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page