top of page

Birkaç adımda işletmenizi dijitale taşıyın

İşletmenizin dijital ortamda öne çıkması için size yardım etmeye hazırız. Uygulaması kolay Google Ürünler kılavuzunu inceleyin ve işlemleri nasıl yapacağınızı keşfedin.


işletme


Ücretsiz işletme profili ile Google'da görünür olun


Ücretsiz İşletme Profilinizden işletmenizin Google Arama ve Haritalar'daki görünümünü yönetip müşterilerinizle etkileşim kurun. Unutmayın! Tüketicilere göre yorumlara yanıt veren işletmeler, yanıt vermeyen işletmelere göre 1,7 kat daha güvenilir (%76'ya karşı %46 oranında)


Google İşletme Profiliniz sayesinde iletişim bilgilerinizi güncel tutabilir ve işletmenizin özelliklerini (ör. ürün fotoğrafları, çalışma saatleri, menüler) vurgulayabilirsiniz.


yanıt verebilirsiniz. İş yaparken kolaylık öndererek veya konumunuzu bularak sizinle bağlantı kurabilir. Artık müşterilere işlem yapmak için daha fazla seçenek sunarak işletmenizi büyütebilirsiniz.


Müşteriler doğrudan profilinizde yorum ve rezervasyon yapabilir. Siz de müşterilere kolayca yanıt verebilirsiniz. İş yaparken kolaylık sunduğunuzda işletmeniz büyür.



Profilinizde fotoğraflar ve teklifler yayınlayarak işletmenizi farklı kılan noktaları gösterebilir ve müşterileri her zaman sizi seçmeye teşvik edebilirsiniz.



web site


Web sitenizi oluşturarak dijital dünyada öne çıkın


Unutmayın! Bulunduğu bölge hakkında internetten bilgi edinen kullanıcıların %40'ından fazlası bir işletmenin web sitesine bakıyor.


Kısa, akılda kalan ve kolay yazılabilen bir web sitesi adresi seçin (ör.www.ornek-isletme.com


Satın almak istediğiniz web sitesi adresinin (alan adı olarak da kullanılıyor) Google Domains tarafından sunulup sunulmadığını kontrol edin.


Web sitesi tasarım araçları sayesinde gerektiğinde kullanılmaya hazır, önceden oluşturulmuş şablonlarla daha kolay bir şekilde web sitesi oluşturabilirsiniz. Bazı araçlar online satış özelliğini de destekliyor.



video


Video, e-posta ve sosyal medya üzerinden müşteri ilişkileri kurun


Müşterilerle doğrudan etkileşim kurmak, onlara bilgi vermek, bağlılık oluşturmak için video, e-posta ve sosyal medyayı nasıl kullanacağınızı öğrenin.


Tüketicilerin %90'ından fazlası yeni ürünleri ve markaları YouTube'da keşfettiklerini söylüyor. İşletmenize YouTube'da yer vererek ve

mesajınızı doğru kullanıcılara ileten etkili reklam video içerikleri oluşturarak müşterilerle bağlantı kurun.


E-postayla pazarlamayla ilgili temel bilgileri, iyi pazarlama e-postaları oluşturmayı, e-posta kampanyalarını yönetmeyi ve e-postayla pazarlama çalışmanızın başarısını ölçmeyi öğrenmek için kursumuza katılın.


Popüler sosyal medya ağlarından nasıl yararlanabileceğiniz hakkındaki kursumuza katılın. Neden sosyal medyada olmanız gerektiğini, kitleniz için hangi sosyal medya sitelerinin uygun olduğunu ve nasıl başlayacağınızı öğrenin.



reklam, duvar, bina, dış reklam


Online reklamcılık ile daha fazla müşteriye ulaşın


Kullanıcılar sizinkilere benzer ürün veya hizmetleri aradıkları anda reklamınız Google Arama ve Haritalar'da gösterilebilir. İyi zamanlanmış bir reklam hem masaüstünde hem mobilde kullanıcıları değerli müşteriler haline getirebilir.


Küçük işletmelerin %67'si Google'ın bir reklamcılık platformu olarak kolay kullanılabildiğini düşünüyor.


Kullanıcıları web sitenize yönlendiren internet reklamlarıyla online satışları, rezervasyonları veya posta listesi kayıtlarını artırın.


Telefon numaranız ile tıkla ve ara düğmesinin bulunduğu reklamlar sayesinde müşteri aramalarını artırın.


Kullanıcıların haritada şirketinizi bulmasına yardımcı olan işletme reklamlarıyla mağazanıza daha fazla müşterinin gelmesini sağlayın.


Google Ads hemen hemen her reklam bütçesi için uygundur. Aylık bir bütçe sınırı belirler ve bunu asla aşmazsınız. Ayrıca, harcamanızı dilediğiniz zaman duraklatabilir ve düzenleyebilirsiniz.



evden çalışma


İstediğiniz kişiyle, dilediğiniz yerden çalışın


Google Workspace nerede çalışırsanız çalışın üretmeyi, ortaklaşa çalışmayı ve işlerinizi tamamlamayı kolaylaştıran bir dizi iş uygulamasının bulunduğu bir platformdur.


Paylaşılan takvimlerden yararlanarak diğer kullanıcıların ne zaman uygun olduğunu görün ve otomatik e-posta davetiyeleriyle toplantı planlayın. Tek bir tıklamayla toplantınızı video konferansa dönüştürün ve çalışmanızı ekip olarak incelemek için ekranınızı paylaşın.


İnternete bağlıyken veya değilken, tüm cihazlarınızdan dokümanlar, e-tablolar ve sunumlar üzerinde çalışın. Ekip arkadaşlarınızla veya şirketiniz dışından kullanıcılarla aynı anda tek bir doküman üzerinde çalışın.


İki Adımlı Doğrulama ve Tek Oturum Açma gibi güvenlik seçenekleriyle şirketinizin verilerini koruyun ve bir cihazın kaybolması veya çalışanın işten ayrılması durumlarına karşı verilerinizi koruma altına almak için uçtan uca yönetimini kullanın.


E-posta iletilerini ve kayıtlı sohbetleri arşivleyip ne kadar süre saklanacaklarını kontrol edin.


Tüm çalışmalarınızı tek yerde tutun ve bilgisayar, telefon veya tabletinizden bunlara güvenli bir şekilde erişin. E-posta eki gerekmeden diğer kullanıcıları dosyaları görüntülemeye, indirmeye ve dosyalar üzerinde çalışmaya hızla davet edin.


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page