top of page

K-Pop Grubu Seventeen, NewJeans Altın Disk Ödülleri'nde Büyük Ödül Kazandı

Erkek grubu Seventeen ve kız grubu NewJeans, K-pop sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan bu yılki Altın Disk Ödülleri'nde albüm ve dijital şarkı kategorilerinde en büyük ödülleri elde etti.


K-pop erkek grubu Seventeen
FotoÄŸraf: K-pop Grubu Seventeen, Yonhap

Seventeen, Jakarta'da düzenlenen 38. Altın Disk Ödülleri töreninde 11. EP'si "FML" ile Yılın Albümü ödülünü aldı.


Grup, albüm ve dijital şarkı dallarında iki ana ödülün (Bonsang) yanı sıra dijital şarkı bölümünde kendi birimi BSS'ye verilen bir başka büyük ödül de dâhil olmak üzere dört kupayı evine götürdü.


Grubunun büyük ödülünü aldıktan sonra üye Mingyu, "Kendimize her zaman zirveye doğru koşmamız gerektiğini söyledik. Bunu almak, en büyük zirveye ulaşmak gibi hissettirdiği için onur duyuyoruz ve harika hissediyoruz." dedi.


Seungkwan, "Birçok insana umut olabilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. "Bu kadar çok çalışmamız gerekip gerekmediğini kendimize sorana kadar daha çok çalışacağız ve aptalca, dürüst ve tutkuyla müzik yapmaya devam edeceğiz."


NewJeans, mega hit şarkısı "Ditto" ile En İyi Dijital Şarkı ödülünü kazandı.


Grubun kabul konuşmasında üye Haerin, "Müziğimizi seven, dinleyen ve yanımızda olan birçok insana sahnede performans sergilediğimiz her an minnettarız" dedi.


"Bunlar gibi daha fazla şarkı sunmaya devam edeceğiz, bu yüzden lütfen aynı tutkuyla şarkıların tadını çıkarın."

Çaylak Sanatçı Ödülü, hit single'ı "Cupid" ile dünya çapında dikkat çeken kız grubu Zerobaseone ve Fifty Fifty'ye verildi.


Kaynak : Yonhap

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page