top of page

Küresel Salgında KATEAD'dan Eğitime Destek

KATEAD Başkanı Ertolkun Gayretullah'ın önerisi ile ilk olarak DFDS Akdeniz İş Birimi, kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı kapsamında derneğe çok sayıda bilgisayar armağan ederek uzaktan eğitime destek verdi.


KATEAD Başkanı Ertolkun Gayretullah
KATEAD Başkanı Ertolkun Gayretullah


DFDS Akdeniz İş Birimi Başkan Yardımcısı Fuat Pamukçu, DFDS Akdeniz İş Birimi olarak verdikleri eğitim desteği hakkında şunları söyledi:

“DFDS Akdeniz İş Birimi olarak ülkemizin Kazakistan’la arasındaki kültürel yakınlık ve uzun yıllara dayanan kıymetli ilişkiler doğrultusunda, Kazak Türkleri Eğitim ve Araştırma Derneği ile birlikte hareket etmekten çok mutluyuz. Türkiye’de tahsilde bulunan Kazak Türkleri için verdiğimiz eğitim desteğinin amacına ulaşacağına inanıyoruz.”


KATEAD EĞİTİME DESTEK PROJESİ İÇİN İLETİŞİM


Kısa süre içinde güçlü donanıma sahip ve en fazla 2 yıl kullanılmış olan 22 bilgisayar, evinde bilgisayar ya da tablet olmayan öğrenciler için ulaşım sağlandı. EBA sistemi tarafından online olarak verilen derslerden faydalanamayan öğrenciler için çok değerli olan bu hizmete Sayın Gayretullah da şirket yöneticilerini projeye katılım sağlamaya davet etti.



"Fazla bilgisayarı olanlar, olmayan insanlara ulaştırmamız için bizimle temas kurabilir. Biz de onlar adına ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kısa sürede ulaşımını sağlayabiliriz" diyen KATEAD Başkanı, iletişim bilgileri için dernek web sitesinden yararlanılabileceğini belirtti.



KATEAD Web Sitesi İletişim Sayfası : http://katead.org.tr/iletisim.php

KATEAD e - Posta Bilgisi : bilgi@katead.org.tr

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page