top of page

Lee Min-Ho, Büyüyen Ün

Güncelleme tarihi: 1 Oca 2022

Güney Kore'li sanatçı, 15 yaşından bugüne kadar birçok film ve dizide oyunculuk yaptı. Neredeyse yer aldığı bütün filmler hit oldu. Bugün sadece Güney Kore'de değil, dünyanın birçok yerinde Lee Min-Ho, hayran kitlesini hızla katlıyor.





Son dizi filmi olan The King: Eternal Monarch ile bir kere daha hayranlarının ve yeni hayranlarının beğenilerini topladı. Bu dizi film ile elde edilen başarı, ABD yapımcılarının da dikkatlerini çeken bir gelişme oldu.


Daha önceki dizilerinde çekimleri ABD'de süren "The Heirs" The King kadar ABD'de ses getirmemişti.





Bu etkide dizinin ve ünlü aktör Lee Min-Ho'nun giyiminin tamamen Gucci tarafından tasarlanmış ve uyarlanmış olmasının da etkisi büyük. Şöyle ki Lee Min Ho'nun lüks moda gardırobu, izleyicileri hayran bırakıyor. Sadece lüks kraliyet kıyafetleri içinde göründüğünde seyirciyi şaşırtmakla kalmayan aktör, aynı zamanda dizideki paralel dünyaya giderken bir dizi moda kıyafetini de hayallerde etkiledi.




Aralarında öne çıkan ise serinin ikinci bölümünde giydiği büyük beden bir blazer ve V yakalı bir kazaktan oluşan Gucci "ikili". Bu tasarımların ikisi de 16 bölümden oluşan dizinin çekilmeye başlandığı yıl olan 2019'da Fransız moda evinin Sonbahar - Kış koleksiyonunda yer alıyor.


Ünlü aktör, YouTube kanalında günlük yaşamından kareleri zaman zaman paylaşıyor.



Lee Min-Ho Kimdir?


22 Haziran 1987 Güney Kore doğumludur. Şarkıcı, model ve aktristtir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2002 yılında Romance dizisi ile başladı. Boys Over Flowers'da Gu Jun-Pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da geniş çaplı bir üne kavuştu. Boyu 1.87 cm boyunda olan Lee Min-Ho, birçok dalda ve sayıda önemli ödülün de sahibi.


67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page