top of page
Yazarın fotoğrafıTuvART Haber

Mansur Yavaş'tan Gençliğe Pozitif Tweet

Popüler canlı yayın uygulamalarından Twitch yayıncısı "pqueen" takma adlı Pelin Baynazoğlu'nun atmış olduğu "#Kalkgel" etiketli tweet sebebiyle başlayan sohbete resmi hesabından hayranına karşılık veren Mansur Yavaş, yayıncının teklifini kabul etti.



TuvART Haberci : Eyüp Kaan Pordoğan


Mansur Yavaş, çoğunlukla genç kesmin yer aldığı ve katılımcıların canlı bir şekilde iletişim kurduğu Facebook, Mixer ve benzeri paltformların en popüler ve en yaygın canlı yayın kanalı Twtitch yayıncılardan biri olan Pelin “Pqueen” Baynazoğlu’nun tweetinden güzel bir görseli alarak “Sevgili Pelin, içerikerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisini bizleri mutlu ediyor. Twitch’te bir gün yayınına katılıp chat’e selam vermek isterim 😊” notu ile birlikte hayranını etiketledi.


Genç yayıncı, oluşturduğu hayran kitlesiyle tepkisini paylaştığı sırada video kesitleri YouTube kanalında birçok kişi tarafından paylaşıldı.


Anlık olarak ortalama 10 ila 12 bin izleyici tarafından canlı yayında seyredilen sempatik yayıncının 995.000 kadar takipçisi var.


Şimdilik 😊



Mansur Yavaş'ın yayınına Pqueen'in tepkisi üzerine yayınlana videolardan biri:




37 görüntüleme0 yorum

Comments


Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page