top of page
Yazarın fotoğrafıTuvART Haber

Mustafa Cengiz, Hastaneye Kaldırıldı

Galatasaray'ın Temmuz ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısında kurul üyelerinden Hayri Kozak, Galatasaray Eski Başkanı Mustafa Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Galatasaray Eski Başkanı Mustafa Cengiz
Galatasaray Eski Başkanı Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz'in sağlık durumuna da ilişkin bir bilgilendirmede bulunan Kozak, "Sizlere bir bilgi vermek istiyorum. İki gün evvel Mustafa başkanla konuştum. Durumu hakkında sizlere de bilgi vereyim. Hiç iyi değil. Hastaneye kaldırdılar şimdi de. En son çok ağır bir ilaç vermişler. İyi neticeler vermeye başlamış ama çok hırpalıyormuş. Çok yorulmuş. Yani gidişat iyi değil. Allah yardımcısı olsun. İnşallah geriye dönük de o günlerin fazla üzerine düşmeyiz. Üzmeyelim kendisini" dedi.



Mustafa Cengiz, Galatasaray BES Planı Hayata Geçirmişti


Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES) spor kulüpleri nezdinde bir ilke imza atan Galatasaray; sürdürülebilir gelir kaynağı yaratmak adına kulübe özel BES Planı kazandırmış bir isimdi. Ancak kulüpte oldukça olaylı geçen başkanlık sürecinde Cengiz, zor günlerinde de taraftarlardan ve klup yöneticilerinden beklenen insani nezaketi ne yazık ki göremiyor.

2 görüntüleme0 yorum

Comentarios


Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page