top of page

Netflix'ten Yeni Özellik : Profil Transferi

Netflix, gelişen ve değişen yaşam koşullarına uyum sağlamak amacıyla profil özelliklerinde de yenilikleri kullanıcıları ile paylaştı. Buna göre Profil Transferi yapılacak.

netflix

Netflix'ten kullanıcılarına yapılan duyuru şöyle :


Hayatın getirdiği değişiklikleri biraz olsun kolaylaştırabilmek için tasarladığımız Profil Transferi özelliğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Profil Transferi, hesabınızı kullanan herkesin öneriler, izleme geçmişi, Listem, ayarlar, kayıtlı oyunlar ve daha fazlasıyla birlikte mevcut bir profili yeni bir hesaba aktarmasını kolaylaştırıyor.


Hesabınızda bu özelliğe izin vermek istemiyorsanız profil transferlerini kapatabilirsiniz. Bir işlem yapmazsanız bu özellik 20 Ekim 2022 tarihinden 10 gün sonra otomatik olarak etkinleştirilecektir.


Profil Transferi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Netflix'in SSS bölümüne şimdi göz atın.


netflix, sinema


Netflix Profil Transferi Nedir?

Profil Transferi özelliği, hesabınızı kullanan kişilerin profillerini aktarmasını sağlar. Böylece bu kişiler; öneriler, izleme geçmişi, Listem, ayarlar, kayıtlı oyunlar ve çok daha fazlasıyla birlikte profillerini kendilerine ait olan üyelik hesabına aktarabilir.


Ödeme bilgileriniz asla yeni hesaba aktarılmaz ve bu özelliği etkinleştirmek için herhangi bir ücretlendirme uygulanmaz. Çocuk profillerinin ve PIN ile korunan profillerin aktarılması mümkün değildir. Bir profile bağlı tüm kayıtlı oyunlar ve oyun ilerlemeleri yeni hesaba taşınır.


Netflix Profil Transfer Özelliğini Kimler Kullanabilir?

İnsanlar taşınır. Aileler büyür. İlişkiler zamanla değişir. Hayatta her şey olabilir. İşte Profil Transferi de bazı değişimlerin daha kolay olmasına yardımcı olmak için tasarlandı.

Bu özelliği kapatmadığınız sürece, hesabınıza erişimi olan herkes uygun bir profili yeni bir hesaba aktarabilir. Profil transferlerine izin vermek, hesabınızdaki diğer cihazlarda oturumu kapatmaz veya kimsenin Netflix'inizi kullanmasını engellemez.


Bu ayarı daha sonra değiştirebilir miyim?

Kontrol her zaman sizde. Profil transferlerini dilediğiniz zaman hesap ayarları sayfanızdan kapatabilirsiniz.


Yardıma ihtiyacınız olduğunda Netflix ile iletişim kurabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Netflix Yardım Merkezini ziyaret edebilirsiniz.


11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page