top of page

Ressam Musa Güney'den Yeni Sergi

Musa Güney ve akademiden arkadaşı Mustafa Albayrak, Rusya’dan Katerina Kaya ve Cornelia Margan le birlikte "Sanat ve Uzay: Aynı Çatı Altında" adlı resim sergisi açtı.


Musa Güney, Mustafa Albayrak


Gayrimenkul ve Yatırım Şirketi olan Root Invest'in sponsorluğu ve organizasyonunda 14 Eylül - 14 Ekim 2021 tarihleri arasında Türk ve Rus Kültür İş Birliği çerçevesinde Uluslararası Sanat ve Uzay - Aynı Çatı Altında" isimli karma resim sergi açıldı. Serginin küratörülüğü Tatyana Vita'ya ait.


Sergide eseri yer alan sanatçılar: Türkiye den Mustafa Albayrak ve Musa Günay, Rusya dan Katerina Kaya ve Cornelia Margan


Aynı zamanda serginin açılışında İlayda Gülümser, Arp'ı ile sanatseverlere eşsiz bir müzik dinletisi ile eşlik etti.


İlayda Gülümser
İlayda Gülümser


İki farkı kültürlerden beslenen sanatçıların aynı çatı altında bir araya gelerek sanatın evrensel dilinin mesafeleri yakınlaştıran kucaklayıcı yüzünün Root Invest işbirliği ile İstanbullu sanatseverlerle buluşmasını amaç edinen sergi, ayrıca sanat yoluyla Türk ve Rus ilişkilerini daha da güçlendirerek, kültürel arasındaki kaynaşmayı ve sanatsal paylaşımı güçlendirmek hedefliyor. Diğer taraftan bu serginin daha sonra yapılması planlanan sanat projelerine ışık tutması amaçlanmaktadır.


Sergiyi ziyaret etmek isteyen sanatseverler Avrupa Konutları Kale Ofis Kat: 3 Numara: 15 Root Invest, Cevizlibağ, Zeytinburnu / İstanbul adresinden ulaşım sağlayabilir.

182 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page