top of page
Yazarın fotoğrafıTuvART Haber

Ryosuke Kosuge Kadrajından Asya

Ryosuke Kosuge ile Japonya, Tayvan, Çin ve Vietnam sokaklarında dolaşmak pek eğlenceli. Asya'nın doğusundaki nemli hava, biraz önce yağmış yağmurun kokusu bu fotoğraflarla burnunuza kadar ulaşabiliyor. 52 fotoğrafı TuvART Haber, sizler için seçti.


Ryosuke Kosuge Fotoğrafları

Binaları, şehirleri, sokakları, olayları, doğayı, ışıkları, karanlığı tüm doğallığı ile kadrajına yansıtan Fotoğraf Sanatçısı Ryosuke Kosuge, çok yönlü bir sanatçı aynı zamanda. Büyüleyici bir etkiyle bilmediğiniz dünyaya sizi ışınlayan bir sanat gücü var.


Fotoğraf hilelerine başvurma gereğini çok hissetmeyen sanatçı, Asya fotoğraflarından eşsiz bir hazineye sahip.


Sosyal medya hesaplarından cömertçe sanatını paylaşan sanatçıyı Instagram, YouTube, Twitter, Weibo kanallarından takip edebilirsiniz.



52 Ryosuke Kosuge Asya Fotoğrafı için Galeride dolaşabilirsiniz.


Asya Fotoğrafçısı Ryosuke Kosuge Kimdir?


Japonya'nın Tokyo şehrinde yaşar.

Grafik Tasarım ajansında çalışırken 2013 yılında sadece iPhone kullanarak çekim ve kurguya başlar.

Fotoğrafçı, grafik tasarım ve DJ gibi birçok alanda faaliyet gösteren RK, koşu ekinin özel iPhone Fotoğrafçısı olarak bu aralar dikkatleri üzerine çekmektedir.


2017 yılında Aplle Gianza'da bir etkinlik düzenledi. Grafik Tasarımcı ve DJ olarak çalışırken ciddi anlamda fotoğrafçılığa merak saldı. Merakla da devam etti. Nisan 2018 yılında serbest meslek sahibi oldu. Tek lensli refleks kameraya geçiş yaptı.


Böyle "His Grandpa in Akihabara" gibi birçok başyapıt üretti.


17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page