top of page

Şınlak Holding ve Kazakistan İş Görüşmeleri

Güncelleme tarihi: 28 Oca

Başta enerji ağırlıklı olmak üzere çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Şınlak Holding, yüzünü Kazakistan'a çevirdi ve yenilenebilir enerji ile telekomünikasyon sektöründe yatırım yapmayı planlamaya başladı. Bu plan dahilinde ilk görüşmeler yapıldı.


Şınlak Holding ve Kazakistan iş görüşmeleri
Şınlak Holding ve Kazakistan iş görüşmeleri başladı

KAZAKH INVEST, Kazakistan'da çok sayıda gelişmiş yatırım projesinin uygulanmasına yönelik olasılıkları görüşmek üzere büyük bir Türk şirketi "ŞINLAK HOLDİNG" ile bir ziyaret düzenledi.


"ŞINLAK HOLDİNG" Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Şınlak ile KAZAKH INVEST Yönetim Kurulu Başkanı Meirzhan Yussupov arasındaki görüşmede yatırımcıya yatırım ortamı, finansal araçlar, proje uygulamasının temel avantajları ve devlet önlemleri hakkında bilgi verildi.


"ŞINLAK HOLDİNG" Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Şinlak, çeşitli yönlerde bir dizi yatırım projesini hayata geçirme niyetini açıkladı.


"ŞINLAK HOLDİNG", ilk yönün bir parçası olarak, 100 MW kapasiteli bir güneş enerjisi santrali inşa etme ve 1000 MW'a genişletme olasılığını değerlendiriyor.


Toplantının ardından taraflar, yatırım projelerinin uygulanmasında daha fazla yakın işbirliği üzerinde anlaştılar. Şirketin ziyaret sırasında yetkili devlet kurumları, yarı kamu sektörü temsilcileri ve yerel ortaklarla bir dizi toplantı düzenlemeyi planladığını da belirtmek gerekir.






142 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page