top of page

Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumu

Türk Devletleri Teşkilatı, Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumunun duyusunu yaptı. Buna göre Forum, 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Foruma başvuru için haberde yer alan yönlendirmeyi kullanabilirsiniz.


Türk Devletleri Teşkilatı Çok Modlu Ulaştırma Forumu

Forumda Demir yolu bağlantıları, çok modlu ulaştırma koridorları, bölgesel bağlanabilirliğin sağlanması, ulaştırma ve lojistiğin hukuki boyutları, iş dünyasının katılımı ve yeni teknolojiler konu başlıklarında görüşler sunulacak.


Türk Dünyası Teşkilatının ilgili duyurusu aşağıdaki gibidir.


TDT Sekretaryası olarak, Üye Devletlerin Demiryolu İdareleri ve taşımacılık alanındaki özel sektör kuruluşlarının işbirliğiyle 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul'da Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumu'nun düzenleneceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.


Forumun amacı, yapıcı tartışmalar, bilgi paylaşımı ve çok modlu ulaştırma rotalarının geliştirilmesine yönelik işbirliğine dayalı girişimler için bir platform sağlamaktır.


Etkinlik, özellikle Orta ve Güney Koridorları üzerinden çok modlu ulaştırma rotalarının geliştirilmesine odaklanarak işbirliğini teşvik etmeyi, ortaklıkları güçlendirmeyi ve küresel tedarik zincirlerinin verimliliğini, sürdürülebilirliğini ve dayanıklılığını artırmayı amaçlamaktadır. Türk bölgesinden önde gelen taşımacılık ve lojistik şirketlerini, ticari kuruluşları ve ilgili paydaşları bu etkinliğin bir parçası olmaya davet etmekten mutluluk duyuyoruz.


Yeni olasılıkları keşfetme, görüşlerinizi paylaşma ve taşımacılığın geleceğine katkıda bulunma fırsatını yakalamak için bu önemli etkinliğe katılın.


Tarih: 13-14 Eylül 2023

Yer: Address İstanbul Hotel

Adres : Ünalan Mah. Libadiye Cad. No:82F, G Blok, Üsküdar, İstanbul, 34700

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page