top of page

Vicdan Rahatlatan, Saf ve Temiz

Çevreci temizlik ürünlerine ulaşmak isteyenler için dünyadan örnekleri inceledik ve en saf, en temiz, en iddialı ürünlere ulaştık. Tek kullanımlık ambalajlar da sunan Kinfill bu anlamda başta geliyor.




Kinfill, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve kesinlikle zararlı kimyasallar içermeyen ürünleriyle oldukça övünüyor ve "Vicdanınız kadar temiz" sloganı ile plastik, yapıştırıcı, dolgu maddeleri, klor, renklendirici gibi unsurlardan uzak çözümlerini çevrecilerle paylaşıyor. Hollanda'da üretilen Kinfill ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Çamaşır ve kumaş çözümleri için en iddialı marka The Lab Co. 500 ml olarak kutulanmış sıvı temizleyicilerin cilde ve kumaş yapısına zarar vermiyor olması öne çıkan özelliği. Ürünlere bu adresten ulaşabilirsiniz.




Lotus yaprağı, karanfil tomurcuğu, tarçın kabuğu, kişniş gibi bitkilerin can verdiği parlaklık katan temizleyiciler, alanındaki ürünlere göre biraz hayal kırıcı. Koku profili ile en iyi nota dizinini oluşturan Ashley & Co, bulaşık, yer, banyo, mutfak ve yüzey temizleyici alanlarında hem çevreci hem de eşsiz çözümler sunmuş. Ürünlere bu adresten ulaşabilirsiniz.



Erkekler için oldukça geniş bir ürün yelpazesi olan Farmasi şampuanlar, renklendirici içermeyen GDO'suz bitkilerden üretiliyor ve çevreci tesislerden ağ satışçıları ile tüketicilerine kavuşuyor. Bireysel satın almanın henüz mümkün olmadığı siteden katalog incelemesi yapabilir ve siparişinizi vermek için bir Farmasi satışçısı bulabilirsiniz. Ürünlere buradan göz atabilirsiniz.





31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page