top of page

Webrazzi XYZ 2024'ün Konferans Programı Belli Oldu

Webrazzi'nin 2024'teki ilk konferansı Webrazzi XYZ 2024'e sayılı günler kaldı. 5 Mart tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızda dijital pazarlamadan e-ticarete, yapay zekadan makine öğrenmesine, finanstan içerik üretimine kadar yeni nesil teknolojinin hayatımıza etkilerini alanında uzman isimler ile birlikte konuşulacak.



webrazzi




Webrazzi XYZ 2024, X, Y ve Z olmak üzere üç farklı salonda gerçekleşecek. X salonundaki oturumlar sabah 9.00 itibarıyla başlayacak ve bu salonda yapay zeka ve iş dünyasında gelecek, yapay zeka dönüşümünde bugün ve yarın, markalarda lokasyon bazlı dijital pazarlama araçları, rakamlarla Türkiye'nin dijital dünyası ve yeni nesil web gibi konular gündemimizde olacak. X salonunda oturumlar tüm gün devam edecek.


Y ve Z salonlarının oturumları ise saat 11.00'de başlayacak. Y salonunda yapay zekanın içerik üretimi, e-ticaret ve müşteri deneyimi gibi alanlarla olan etkileşimini, aynı zamanda web3 dünyasının diğer sektörlerle olan ilişkisini konuşacağız. Z salonunda ise geniş kapsamlı workshop'larda 2024'te dijital pazarlama teknikleri, yapay zeka ile video dönüşümü ve yapay zeka içeriklerinin performans pazarlamasını nasıl dönüştürdüğü gibi konular gündemimizde olacak.

Webrazzi XYZ 2024'ün konferans programına ve birbirinden değerli konuşmacılarına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca katılımcılara çok değerli bir networking imkanı sağlayacak Webrazzi XYZ'ye katılmak için buradan bilet alabileceğinizi de hatırlatalım.


Webrazzi XYZ 2024 Türkiye İş Bankası, Turkcell Pasaj, CovenLabs, Google, BudyBoo, BTCHaber, Coinkolik ve Cointelegraph sponsorluğunda gerçekleşecek. 



Kaynak : Webrazzi






11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tuva, Tuvart, Tuva Art, Tuvart Haber

Haber

bottom of page